Friesland Kleurt het hele jaar

Friesland kleurt niet alleen op 20 juni tijdens Roze Zaterdag in alle kleuren van de regenboog, maar heel 2020, een jaar lang. 

Tijdens het Friesland Kleurt jaar worden er in de hele provincie activiteiten en projecten georganiseerd om extra aandacht te vragen voor seksuele- en genderdiversiteit, bijvoorbeeld in het onderwijs, religie, de zorg en sport. We nodigen iedereen uit om mee te kleuren en we sluiten graag aan bij bestaande evenementen en projecten om daar een roze toevoeging aan te geven. Zo wordt Roze Zaterdag niet alleen een feest in Leeuwarden maar een evenement met inhoud, voor álle Friezen. 

Benieuwd wat er allemaal staat te gebeuren of wil je met jouw organisatie of bedrijf graag bijdragen aan het Friesland Kleurt jaar? Houd dan deze site in de gaten, like en volg ons op Facebook of neem contact met ons op.